Wizualizacje

Wizualizacje

Projekt maksymalnie wykorzystuje możliwości związane z ustaleniami miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego, realizuje potrzeby parkingowe wiernych przybyłych do Sanktuarium oraz uwzględnia lokalizację sąsiadujących nieruchomości Zakonu Pijarów. Obiekt będzie się składał z części głównej i z dwóch budynków edukacyjnych, dwóch sal gimnastycznych oraz zaplecza administracyjnego. Budynek będzie miał do 12 m wysokości z ogrodami na dachu.

Projektowany obiekt zostanie podzielony na 3, 4 lub 5 etapów realizacyjnych. Wszystkie budynki będą połączone wspólnym układem komunikacyjnym. Na parterze będą się mieścić: szatnia, zaplecze, administracja, stołówka i świetlica, a na wyższych kondygnacjach będą pomieszczenia dydaktyczne.

Sponsorzy i darowizny

Czytaj więcej

Przekaż 1% podatku

Czytaj więcej

Przedszkole Pijarskie

Czytaj więcej